Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Berge & Co Stryn - Service og reparasjon av bil

Hos Berge & Co Stryn tilbyr vi en rekke tjenester innen service og reparasjon på bil, alt fra vanlig service og EU-kontroll til lakkering av bil. Hvis uhellet har vært ute kan du enkelt levere bilen din hos oss og vi vil reparere skaden. Vi utfører alt av reparasjoner, også karosseriskader hvis det blir et behov. Når det er tid for dekkskift hjelper vi deg også gjerne, og vi har et eget dekkhotell slik at dekkene dine holder seg i god stand til neste sesong.

Du kan alltid føle deg trygg når du leverer bilen din hos oss, og du som kunde er alltid i fokus. Vi gjør alt for å hjelpe deg også etter at du har kjøpt ny bil. Berge & Co Stryn er en solid bilforhandler med lang erfaring med Volkswagen. Vi sørger alltid for å ivareta bilens historikk slik at vi enkelt kan finne gode løsninger for deg og bilen din. På vårt bilverksted jobber det spesialiserte bilmekanikere som er eksperter på Volkswagen. Ved å følge Volkswagens anbefalte service- og vedlikeholdsprogram får du automatisk 24 timers mobilitetsgaranti (veihjelp ved uhell eller bilulykke). For deg betyr det trygghet hele veien, 24 timer i døgnet. Mobilitetsgarantien fornyes ved hver bilservice du gjennomfører på vårt sertifiserte Volkswagen bilverksted. I tillegg bruker vi alltid originale bildeler fra Volkswagen når vi reparerer og bytter ut deler på bilen din.